01 DSC05231

 

Hovedbygningen på Sønderbygaard er en stor gammel bygning fra 1861. Den benyttes i dag til Kunstskole, B&B og atelier. Gården er på 80 ha., ejes og drives af Kunstner Christina Kjelsmark.

 

Gården Sønderbygaard er en gammel Kongsgård som ligger langs kanten af Hellegård Ådal, i et fantastisk smukt moræne landskab langs Hellegård Å omgivet af flere søer. Gennem de sidste år er der plantet tæt skovbevoksning, lavet vildtmarker og dele af ådalen er blevet genskabt i sin oprindelige form og dermed delvis oversvømmet til stor glæde for fugle og vildt i området. Omkring Sønderbygaard er der en stor bestand af bl.a. rådyr. Vi har lavet en del vandrestier og vi har vores egen fiskesø til stor glæde for kursister og gæster på Sønderbygaard.

 

Kunstskolen Sønderbygaard har to store atelier samt udendørs værksteder. Her afholdes primært tegne og malekurser, men indimellem sniger stenhuggere og andre sig forbi..

 

Der findes en lille butik i galleriet med salg af kunst, kunsthåndværk, bøger og maleartikler.

 

På Sønderbygaard arrangeres workshops, besøg og kunstforedrag. Vi har bla. besøg af mange pensionistforeninger, kunstforeninger, virksomhedsbesøg og aftenarrangementer. Sønderbygaard benyttes gerne som udflugtsmål.

 

I staldene bor ca. 20 heste, pensionærer og egne heste. Her er hestepension, rideskole og træningsfaciliteter til heste.

 

Vores familie samt hunde og katte holder til i vores nybyggede hovedbygning fra 2008, som ligger i den anden ende af den store have.

forside2

Lad det blomstre - blomstermaleri fra drøm til virkelighed - er udkommet!


Dansk flagEngelsk flag

FacebookYouTubeBlogger

Nyhedsbrev logo


 

Copyright © 2017 Gallerigaarden - Kunstskolen Sønderbygaard - Malekurser - B&B. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.