Malekurser på Kunstskolen Sønderbygaard

 

På Kunstskolen Sønderbygaard holdes en række kurser i tegning og akrylmaling. Det er muligt at vælge både workshops, ugekurser, weekendkurser, dagskurser, formiddagskurser og aftenkurser.

Underviser på kurserne er kunstner og kunstformidler Christina Kjelsmark og inviterede kunstnere.

 

De aktuelle kurser opdateres løbende. Se dem her...

 

Du og dine venner kan overnatte på vores B&B i forbindelse med malekurser - hvis du er hurtig til at booke de populære værelser.

 

Det er også muligt for en gruppe malere at booke og designe deres helt eget private kursus.

 

Ateliet er indrettet med 12-14 staffelier. Derudover anvendes en del af galleriet til undervisning. Huset har altid en helt speciel atmosfære i de hyggelige omgivelser.

På weekend kurserne er al forplejning med i kursusprisen, og her taler vi om superlækkert mad!

Ateliet og resten af huset står åbent døgnet rundt for Sønderbygaards kursister. På kurserne ser vi ofte at der males langt ud på natten, nogle gange ledsaget af høj musik, dans og rødvin, andre gange emmer rummet af dyb koncentration og stilhed.

 

Akrylkurser: 

På Akrylkurserne eksperimenterer vi med forskellige maleteknikker, og bruger malingen transparent og dækkende. Akryl suppleres med oliepastelkridt, tusch, stof, papir og andre materialer. Hvert kursus har et overordnet tema. Temaerne er både abstrakte og naturalistiske teknikker og motiverne er landskaber, dyr, mennesker, bygninger, detaljer og abstrakte former. Målet er at skabe individuelle og levende motiver med et fleksibelt materiale. Der holdes kurser både om formiddagen, om aftenen og i weekender. Læs mere om de aktuelle kurser under "aktuelle kurser".

 

Endags Workshop:

Workshops er enkelte kursusdage, hvor du kan mødes med andre malere og udvikle dit kunstneriske udtryk. Dage hvor du kan få lov at koble hjernen helt fra, fokusere på et emne og blot nyde at male og lade dig inspirere. Hver gang gives der et oplæg i et fastlagt emne. Der vises en maleteknik, og en masse nye ideer. Derefter arbejder du individuelt med dit billede under kreativ inspiration og personlig vejledning fra din underviser. Temaer kan være: landskabsmaleri, serigrafi, akvarellens betydning, med stempler og tryk, slagmetallets virkninger osv.

Workshops er inkl. lån af materialer, kaffe/te og en lækker frokost. Det eneste du selv skal medbringe/købe på stedet er lærred.

Det er muligt at blive boende på Sønderbygaard i dagene før og efter en workshop, hvis du gerne vil have ro til at arbejde med dit maleri i flere dage. Kontakt Christina for muligheder.

 

Bed&Atelier:

Book et værelse og et staffeli i atelieret og træk dig tilbage et par dage. Her kan du i ro og mag stå og male, fordybe dig, udvikle dig og bare stresse af. Pris v. 2 overnatninger + leje af atelier 1200 kr. Medlemmer af ArtAcademy 1000 kr.

 

Private male kurser:

Foruden de kurser vi opslår på Sønderbygaard hvert år, er der også mulighed for at designe og bestille sit eget kursus, foredrag, demonstration, besøg hos kunstneren, billedgennemgang eller specielle arrangement.

Kreative firmaudflugter, malegrupper, pensionistforeninger, kunstforeninger, loger osv. besøger os ofte for at få et frisk kreativt input. Nogle for at forsøge sig med maleriet, andre for at se galleriet, lave en billedevaluering, høre et foredrag eller besøge vores lille kunstbutik

Vi arrangerer også længerevarende kurser for større eller mindre malegrupper. Bl.a. endags akrylkurser, to dags akvarelkursus mv. designet helt efter jeres ønsker.

De private kurser planlægges individuelt, og prisen afhænger af bl.a. mad, overnatning og antal undervisningstimer.

 

Prisen afhænger af individuelle tilbud, men minimums prisen er 800 kr. pr. person pr. dag (5 timer) ved 6 personer. Kontakt os vedr. muligheder og priser.

forside2

Lad det blomstre - blomstermaleri fra drøm til virkelighed - er udkommet!


Dansk flagEngelsk flag

FacebookYouTubeBlogger

Nyhedsbrev logo


 

Copyright © 2017 Gallerigaarden - Kunstskolen Sønderbygaard - Malekurser - B&B. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.